Προφίλ Εταιρείας
AUTOSTAR LAZARIDIS - CONNOLLY LEATHER

AUTOsTAR LAZARIDIS  CONNOLLY LEATHER,  δερμάτινες ταπετσαρίες, με επώνυμο. 

Tο 1980 ιδρύθηκε η εταιρία Β. Λαζαρίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.,   η οποία με προσήλωση στην παράδοση και στις υψηλές αξίες της χειροποίητης εργασίας, πρόσφερε ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των Γενικών Ταπετσαριών Αυτοκινήτων μέχρι το 1997, όπου  δημιουργήθηκε η AUTOsTAR CONNOLLY,  δερμάτινες ταπετσαρίες αυτοκινήτων, εποχή κατά την οποία άρχισε επίσημα η συνεργασία με την AUTOsTOP CONNOLLY. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για ραγδαία ανάπτυξη, ανανεώνοντας καταρχάς τον εξοπλισμό της με τεχνολογικά υπερσύγχρονα μηχανήματα και εντάσσοντας στο προσωπικό της, τους καλύτερους και πιο άρτια καταρτισμένους τεχνικούς για δερμάτινα καθίσματα.  


Η φιλοσοφία μας:
Η μέχρι σήμερα αλματώδης ανάπτυξη της AUTOsTAR CONNOLLY, δερμάτινες ταπετσαρίες αυτοκινήτων, βασίστηκε στην:
· Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών πολύ υψηλής και ποιοτικής στάθμης και αξιοπιστίας
· Ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών του πελατολογίου μας
· Συστηματική εκπαίδευση του ήδη έμπειρου προσωπικού που διαθέτουμε
· Συνεχόμενα ασταμάτητη αυτοβελτίωση-ανανέωση σε όλους τους τομείς
· Επέκταση των προϊόντων και υπηρεσιών μας σε νέους τομείς

 
Όραμα:
Οραματιζόμαστε την ανάπτυξη  μίας αγοράς,  όπου οι δερμάτινες ταπετσαρίες θα είναι προσιτές σε όλους, ώστε αυτό το υλικό υπερπολυτελείας να υπάρχει όλο και περισσότερο στην ζωή μας. Οι πελάτες, αλλά και οι συνεργάτες, είναι η βασική μας προτεραιότητα.


Δέσμευση:
Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και υπηρεσίες, στις δερμάτινες ταπετσαρίες που κατασκευάζουμε λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες που συνεπάγονται από την ασφάλεια των επιβατών στα δερμάτινα καθίσματα, (αερόσακοι), αλλά και  από τις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές.
Πιστοποιηθήκαμε από την TÜV HELLAS.  
Η TÜV HELLAS, είναι Οργανισμός Επιθεώρησης – Πιστοποίησης και μέλος του Γερμανικού TÜV NORD Group. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1987 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στη χώρα μας.
Copyright © 2009 - 2021 Autostar - Design by infocus