Ποιότητα

 AUTOSTAR LAZARIDIS - CONNOLLY LEATHER


Τα δέρματα CONNOLLY που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για δερμάτινες ταπετσαρίες  διαθέτουν πιστοποιήσεις και προδιαγραφές για την εξειδικευμένη χρήση τους, ενώ υποβάλλονται στις ακόλουθες δοκιμασίες, οι οποίες διασφαλίζουν την αρτιότητά τους για τη χρήση που αυτά προορίζονται:

- Έλεγχος Ακουστότητας,

- Έλεγχος Αδιαβροχοποίησης,

- Έλεγχος φυσικών χαρακτηριστικών όπως πάχος ή λίπος, πρόκληση υγρασίας.

- Δοκιμασία αντοχής σε υψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες.

- Αντοχής σε τριβή που διασφαλίζει την διάρκεια.

- Αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία.

- Έλεγχος αντοχής σε άλλους εξωγενείς δραστικούς παράγοντες.

- Αντοχή χρωμάτων και φυσικών χαρακτηριστικών σε καθαριστικά.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & EΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η AUTOsTAR CONNOLLY είναι πιστοποιημένη ΠΛΕΟΝ κατά ISO 9001:2008.
Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Συστήματος Ποιότητας της  AUTOsTAR LAZARIDIS, με βάση το νέο πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008 και την απόκτηση του σχετικού πιστοποιητικού από τον TUV Hellas.
Η AUTOsTAR LAZARIDIS εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας για όλες τις υπηρεσίες της και η πιστοποίησή της αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης της Εταιρίας μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και της ικανοποίησης των πελατών της.
Η πιστοποίηση αυτή, χορηγήθηκε μετά από λεπτομερή εξωτερική και εσωτερική επιθεώρηση και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την πολιτική ποιότητας της Ευρωπαϊκής Πίστης, η οποία συνίσταται στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων - υπηρεσιών και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. 
Επισημαίνεται ότι, το νέο πιστοποιητικό ISO 9001:2008 συμβαδίζει απόλυτα με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην κατασκευή δερμάτινων επενδύσεων, όντας μία εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελληνική  αγορά.
Εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι: με την αναβάθμιση του πιστοποιητικού συμμόρφωσης και τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008 διαθέτουμε έναν ικανό μηχανισμό, αλλά και διαδικασίες ποιοτικής διαχείρισης έργων που αναλαμβάνουμε από όλους εσάς για όλους εσάς.
Η εταιρεία προμηθεύεται κυρίως πιστοποιημένες πρώτες ύλες, και διαθέτει στην αγορά πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. 

  Η AUTOsTAR CONNOLLY εγγυάται τα προϊόντα και τις διεργασίες που αυτά έχουν υποστεί, ώστε να είναι απολύτως ασφαλή στη χρήση και επιπλέον, να διατηρούν αναλλοίωτα τα φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δίνοντας γραπτή εγγύηση από 3 (τρία) έως 7 (επτά) έτη ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.


 


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


Η AUTOsTAR CONNOLLY θα σταθεί δίπλα σας σε κάθε ανάγκη επισκευής προϊόντων δέρματος  που έχουν κατασκευασθεί από την ίδια ή ακόμη και από άλλους κατασκευαστές .
Επιπλέον θα σας συμβουλεύσει και ακόμη θα σας προμηθεύσει με εξειδικευμένα επώνυμα σετ καθαρισμού και συντήρησης CONNOLLY.

 

 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Απόλυτη συμμόρφωση των προδιαγραφών μας µε τα εργοστασιακά πρότυπα των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Αυστηρός Ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (κοπή, ραφή και μοντάρισμα). Έλεγχος ποιότητας δέρματος σύμφωνα µε ISO 9001, ISO 8191 και 8191:2 πιστοποιητικά ασφαλείας και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει.


Ποιοτικός έλεγχος του νήματος που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε εφαρμογή.
Η AUTOsTAR CONNOLLY επιλέγει αποκλειστικά νήματα των εταιρειών ONYX της COUSIN FILTERIE SA (πιστοποιημένες κατά ISO 9001). Η σύνθεση των νημάτων που χρησιμοποιούνται είναι από μετάξι και πολυαµίδιο, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής  και αντοχή σε εξωγενείς παράγοντες.   Έλεγχος και τήρηση της τεχνολογίας των γαζιών ασφαλείας. Στις ενώσεις χρησιμοποιείται πάντα ειδική ταινία ασφαλείας, η οποία και τοποθετείται αυτόματα από ειδική μηχανή γαζώματος.


Κωδικοποίηση με τη χρησιμοποίηση συστημάτων ERP και MRP (Ιχνηλασιμότητα) προκειμένου να ταυτοποιούνται τα προϊόντα παραγωγής μας άμεσα σε κάθε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί (π.χ. για οποιαδήποτε επισκευή εντός ή εκτός εγγύησης, αλλά και για οποιαδήποτε προσθήκη ή βελτίωση).

Copyright © 2009 - 2021 Autostar - Design by infocus