Πιστοποιήση για πλευρικούς αερόσακους

AUTOSTAR LAZARIDIS - CONNOLLY LEATHER
Σύγχρονη τεχνολογία και πολυετής τεχνογνωσία για τις δερμάτινες ταπετσαρίες καθισμάτων με πλευρικούς αερόσακους. Ειδικές γαζωτικές ραπτομηχανές και ο εξειδικευμένος πιστοποιημένος συνδυασμός νημάτων είναι αυτά που διασφαλίζουν την σωστή, ανεμπόδιστη και ακριβή λειτουργία των αερόσακων.
Η ειδική αυτή κατηγορία, τα τελευταία χρόνια, απαντάται συνεχώς στον τομέα των
επενδύσεων και χρήζει υψηλής υπευθυνότητας, αφού ο κατασκευαστής πρέπει να διαθέτει ειδικές γνώσεις.


Καθίσματα αυτοκινήτου με A/B και δερμάτινη ταπετσαρία απο την AUTOsTAR CONNOLLY απο οχήματα τα οποία ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα και ενεργοποιήθηκαν οι πλευρικοί αερόσακοι τους με πλήρη προστατευτική επιτυχία  χωρίς να τραυματίσουν τους επιβάτες και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επένδυση .....απλά ξηλώθηκαν.


 Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε
ότι, αυτοκίνητα που επενδύονται με δερμάτινες ταπετσαρίες μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία των αερόσακων στα καθίσματα και στο ταμπλώ των αυτοκινήτων. Στην εταιρία μας ήδη έχουν έρθει για επισκευή καθίσματα απο τα οποία ο πλαϊνός αερόσακος ...άνοιξε, αλλά με λάθος τρόπο και τα οποία δεν έχουν κατασκευαστεί απο την AUTOSTOP CONNOLLY.Επισημάνουμε ότι σε περίπτωση επένδυσης με δέρμα καθισμάτων με πλαϊνό αερόσακο θα πρέπει το σημείο που ανοίγει ο αερόσακος να είναι γαζωμένο με ειδική ραπτομηχανή  για πλαϊνούς αερόσακους και να φέρει εσωτερικά το ειδικό αυτοκόλλητο με barcode που να πιστοποιεί τη σωστή ραφή της δερμάτινης επένδυσης και την εταιρία κατασκευής.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εταιρείες που κατασκευάζουν δερμάτινες επενδύσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν διενεργήσει τα απαραίτητα τεστ για την λειτουργία των αερόσακων (μέτρηση για το άνοιγμα τους σε λιγότερο από 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, -40ο C και +80ο C) και να είναι εφοδιασμένες με τις ανάλογες εκθέσεις ελέγχου από πιστοποιημένα εργαστήρια του εξωτερικού όπως: TUV, UTAC, κτλ.

Get the Flash Player to see this player.

 

Get the Flash Player to see this player.

 

Copyright © 2009 - 2021 Autostar - Design by infocus